Politie houdt drugsdealers aan

woensdag 16 november 2016

Eindhoven - De politie hield woensdagmiddag 15 november tussen 13.00 en 16.20 uur vijf drugsdealers in Eindhoven aan. Drie van hen werden op heterdaad betrapt en twee van hen buiten heterdaad. Het zijn allen Eindhovenaren in de leeftijd van 22 t/m 39 jaar.

Drie van de vijf verdachten zijn eerder dit jaar aangehouden vanwege de handel in drugs. De voorlopige hechtenis van deze verdachten werd na een half jaar door de rechtbank geschorst, wat betekende dat zij het verdere verloop van het onderzoek in vrijheid mochten afwachten. Omdat zij zich vermoedelijk in de periode dat zij geschorst waren uit voorlopige hechtenis weer schuldig hebben gemaakt aan de handel in drugs heeft de politie gisteren besloten deze verdachten aan te houden. 

Het Openbaar Ministerie Oost-Brabant zal donderdag 17 november aan de raadkamer gevangenhouding van de rechtbank Oost-Brabant vragen de schorsing van de voorlopige hechtenis op te heffen omdat zij de voorwaarden waaronder ze geschorst zijn hebben overtreden. 

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Valkenswaard | 112 alarmeringen Valkenswaard | Goedkoop Tanken in Valkenswaard | Supermarkten in Valkenswaard | Weerbericht Valkenswaard