Verdachte inbraak aangehouden

donderdag 20 april 2017

Eindhoven - Donderdag rond 2.25 uur hielden wij op het Floraplein een 29-jarige man uit Einhoven aan. Hij wordt er van verdacht ingebroken te hebben bij een aantal schuurtjes op het Floraplein. De man is de cel ingegaan voor verder onderzoek.

Een getuige belde de politie na het horen van verdachte geluiden. Agenten gingen naar het Floraplein en vonden daar na enig speurwerk de verdachte. Er bleek ingebroken te zijn bij een drietal schuurtjes. 

De getuige heeft in Eindhoven mogelijk meerdere inbraken voorkomen door ons te bellen. Bewoners weten zelf het beste als er iets niet pluis is in hun buurt. Een vreemd figuur die bij huizen naar binnen loert bijvoorbeeld. Of activiteiten bij een huis waarvan u weet dat de bewoners op vakantie zijn. Wanneer u dan 112 belt, kunnen wij wellicht heel snel een inbraak voorkomen of een inbreker op heterdaad aanhouden! Het bellen van 112 is bedoeld voor spoed. Dus niet alleen voor levensbedreigende situaties, maar zeker ook wanneer u getuige bent van een misdrijf of het voorbereiden van een inbraak of diefstal. 

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Valkenswaard | 112 alarmeringen Valkenswaard | Goedkoop Tanken in Valkenswaard | Supermarkten in Valkenswaard | Weerbericht Valkenswaard