Man spuugt agent in gezicht en wordt opgepakt

zondag 2 juli 2017

Eindhoven - Een 29-jarige inwoner van Eindhoven werd in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden nadat hij een agent in het gezicht had gespuugd.

De agent was met een collega op de Aalsterweg waar een man en een vrouw ruzie zouden hebben gehad. Terwijl ze stonden te praten kreeg een agent een duw van de vrouw, waarna hij haar weg geleidde van de betreffende plaats om met haar verder het gesprek aan te gaan. Op dat moment stapte de man naar voren en spuugde hij de agent vol in het gezicht. Hierop werd hij aangehouden, waartegen hij zich hevig verzette. Hij werd naar het bureau gebracht en ingesloten. De man weigerde zijn identiteit kenbaar te maken, maar zijn personalia werden vrij snel duidelijk aan de hand van zijn vingerafdrukken. Hij kreeg zaterdagavond een dagvaarding uitgereikt en zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden. Inmiddels is de man weer op vrije voeten gesteld. De agent deed aangifte. Hem wordt middels een speciaal gezondheidsprotocol nazorg verleend.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Valkenswaard | 112 alarmeringen Valkenswaard | Goedkoop Tanken in Valkenswaard | Supermarkten in Valkenswaard | Weerbericht Valkenswaard