Politie houdt spookrijder onder invloed aan

zaterdag 14 januari 2017

Eindhoven - In de vroege morgen van zaterdag 14 januari kreeg de politie een melding van een spookrijder op de Aalsterweg. De bestuurder werd aangehouden op verdenking van rijden onder invloed.

De politie kreeg rond 06.45 uur een melding van een spookrijder op de Aalsterweg van Waalre richting Eindhoven. De auto zou al slingerend zich door het verkeer manoeuvreren waardoor medeweggebruikers noodstoppen moesten maken om ongelukken te voorkomen. 

De auto werd aan de kant gezet en bij de bestuurder – een 47-jarige man uit Waalwijk - werd een alcoholcontrole gedaan. Het was duidelijk dat de man gedronken had en hij werd aangehouden voor rijden onder invloed. Bij zijn aanhouding liet hij zich beledigend uit in de richting van de politiemensen. Een medepassagier belemmerde de aanhouding en ook hij werd aangehouden. Het gaat om een 28-jarige man uit Waalwijk.                                                        Op het politiebureau weigerde de bestuurder mee te werken aan een ademanalyse om zijn alcoholgebruik te kunnen meten. Het weigeren van een ademanalyse wordt aangemerkt als misdrijf. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. Hij zit nog vast voor verder onderzoek.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Valkenswaard | 112 alarmeringen Valkenswaard | Goedkoop Tanken in Valkenswaard | Supermarkten in Valkenswaard | Weerbericht Valkenswaard